• 47
    yangıncı taraftar ile bilinçli taraftarı karıştırmamak lazım. galatasaray taraftarı çoğunlukla pragmatisttir. 3 kupa kazanan hocayla yürümeyeceğini daha kupalar kazanıldıktan birkaç hafta sonra şiddetli şekilde dile getirebilir. başka kulüpte o başarıya kulübün anahtarı teslim edilir.

    başarıya alışıktır, çıtası yüksektir. son 21 yılda 11 şampiyonluk, 2 avrupa kupası, sayısız tr kupası ve süper kupa kazandığı düşünülürse bugün 15-45 yaş arası interneti daha çok kullanan, ürün alan, maça giden kesimin içindeki galatasaraylıların vasata tahammül edemeyeceği aşikardır.

    bu da çoğunlukla bize fayda getirir. başkan getirir, başkan götürür, hoca getirir, hoca götürür. oyuncuların sözleşmelerine bile müdahil olur. kulübün 5 kuruşunun dahi düzgün harcanması için her şey yapar.

    sesi daha iyi duyulsun diye de bazen yangıncılık yapar, işler büyümeden önlem almak için. fakat bunun ayarını iyi yapmak lazım. başkanın, hocanın, oyuncunun üzerinde gereksiz yere baskı oluşturmanın manası yok.

    18-19 yaz dönemi için dünya kupası devam ederken ve uefa ile ffp anlaşması yapmışken özellikle transfer konularında yalnızca duyumlar üzerinden ortalığı yangın yerine çevirmek manasız. ibne basının gazına gelip 6-7 ay önceki buhranı ve bizi bu buhrandan çıkaranları unutmamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın