resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:37
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 8313
    2018 dünya kupasında genel olarak iyi bir turnuva geçiriyor ama kendi seviyesi için çok olağanüstü bir durum yok ortada. evet grup maçlarında gol yemedi ama 3 grup maçında yaptığı toplam kurtarış sayısı 6. keylor navas, yanlış hatırlamıyorsam brezilya'ya karşı tek maçta 8 kurtarış yaptı.

    uruguay muhteşem bir savunma takımı, karşılaştıkları rakiplere pozisyon vermiyorlar. kaleye tek tük gelen toplarda zayıf şutlar oluyor genelde. 30 haziran 2018 uruguay portekiz maçı'nda cezasahası içerisinde dünya üzerindeki en tehlikeli futbolcu olan cristiano ronaldo maç boyunca cezasahasında birkaç kere topla bulaşabildi. uruguay savunması ronaldo'ya uzaktan şut imkanı bile vermedi. gafil oldukları tek bir an vardı, onda da şansları yanındaydı, bernardo silva boş kaleye atamadı.

    fransa, büyük olasılılıkla urugauy savunmasını en iyi test edecek takım olacak. (bkz: 6 temmuz 2018 uruguay fransa maçı) çok güçlü hücum silahlarına ve bu hücum silahlarını besleyebilecek iyi orta saha oyuncularına sahipler. ayrıca uzun boylu bir takım olmalarından ötürü hava toplarında da tehlikeliler. muslera'nın en önemli sınavı olacak. galatasaray kalecisi olmasından ötürü iyi bir maç geçirmesini temenni ediyorum. ama kendisini olabilecek en az şekilde üzecek bir şekilde de fransa'nın turu geçmesini istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın