resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16193
    hakkında galatasaray düşmanlarının yaptığı tarza benzer bir algı kasılan teknik adam.

    'allah mı kardeşim bu adam? eleştireceğiz tabi' klasik bir terim düşmanı lafıdır. sekmez.

    yani adam senelerdir köşesinden, tv'de yaptığı programından hocaya etmediği hakareti bırakmamıştır ama herhangi bir itirazda hemen ağzından ateş fışkırır. 'eleştiriden korkmayın bu kadar yeaahh'

    son zamanlarda olan da bu aşağı yukarı. eski defterleri açmalar, savunanları hedef göstermeler gırla.

    hani sen diyorsun 'ya benim hocayı eleştirme hakkın yok mu kardeşim?' diye. madem öyle yaptığın yorum eleştirildiğinde neden gerginlik çıkartıyor ve bağırmaya başlıyorsun? hayırdır? gocunacak bir durumun yoksa rahat takılsana biraz bu ne öfke?

    buradaki olay muğdat ya da donk meselesi değil. diyelim ki iyi yapılan hamle de dibine kadar yanlış ve boş.

    bu iki mesele üzerinden son şampiyon takımın hocasına edilen laflara bakıyoruz. 'transferden anlamayan bir teknik adam , üstüne galatasaray'ın paralarını çöpe atan bir düşüncesiz'

    bak kardeşim. hocaya kırgın olabilirsin çeşitli nedenlerle 'tek şampiyonlukla beni kandıramaz' da diyebilirsin. ama şu konuda anlaşmamız lazım.

    herkes dürüst olsun. sevmiyorsan ve de bu saatten sonra ne yaparsa yapsın sevmeyeceksen bunu açıkça belirt. 'galatasaray hatırına destekliyorum' de ve herkes yorumlarını o gözle okusun. tabi bu dediğime cesaret edebilecek sayısı sınırlı farkındayım.

    yani böyle destekliyormuş gibi gözüküp başarılıyken susup ama ayağı her takıldığında akbaba misali ortaya çıkıp gereksiz hallere sokmanın anlamı yok kendini. vallahi yok billahi yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın