resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16165
    yani hakkında yapılan demagoji artık dağları aştı. yok "cebinde parası olmayan baba", yok "ondan iyi mi bileceksiniz?", yok "vefasızsınız".

    hani sanki cebinde sınırsız parayla, özhan canaydın döneminde, 1 sezonda 2 takımlık transfer yapan benim. sanki erman kılıç'ı aldırıp, sezon daha başlamadan şutlayan benim, sanki yiğit gökoğlan' ı aldıran benim.

    insanları tanrılaştırmayalım lütfen. terim de hata yapar. çok da yaptı zamanında. transfer konusunda da, oyuncu yönetimi konusunda da, takım yapısı konusunda da, yönetimlerle iletişimi konusunda da, galatasaray'ı bırakıp demirören'in kollarına koşarken de. yaptı ve yapacak. bu da oldukça normal. insan çünkü.

    olumlu ya da olumsuz eleştirirken de aşırıya kaçmaya gerek yok. insanlar eski tecrübelerine bakarak yorum yapıyorlar. artık 1980'lerde değiliz. tek tıkla, otobüste eve giderken 1 futbolcu hakkında bilgi ve haliyle sahibi olabiliyor insanlar.

    terim, toplamda bakıldığında başarılıdır. sayılar ortada. ama bazı konularda da başarısızdır. bunları söylemek ayıp değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın