resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16160
    muğdat çelik üzerinden fatih terim’i eleştirenlere hele durun pehlivanlar diyorum. önce muğdat bir gelsin, oynasın, takıma katkısı var mı yok mu bir görelim ondan sonra saldırırsınız. aynı eleştirileri nagatomo üzerinden yapanların sayısı da bir hayli fazlaydı ama şimdi dut yemiş bülbüle döndü onlar.

    bu konuda sadece kanaat bildirebilirsiniz. bana göre şöyle böyle diyebilirsiniz ama fatih terim’i gömmeye çalışamazsınız. çünkü henüz deniz görünmedi, paçaları sıvamayın hemen.

    benim kanaatim, muğdat bizim için karlı bir transferdir. hızı ve dar alandaki driplingleri nedeniyle iki büyük fayda sağlayacak. öne geçtiğimiz maçlarda, gomis ile oynayamadığımız kontratakları oynanır kılacak ve de kapalı defansları delmek için dar alanda çalımlarıyla çok goller bulmamızı sağlayacak. üstelik yıllık 2,5 milyon lira çok uygun bir fiyat.

    şimdi ben muğdatla ilgili kanaatimi yazdım ama fatih terim’i takdir etmedim. ne zaman takdir ederim, muğdat’tan verim aldığı zaman. ama aksini yapanlar, yani fayda/maliyet analizi yapacak veriler ortaya çıkmadan hoca’yı gömmeye çalışanlar sadece kötü niyetlidir nazarımda. fatih terim’i sevmiyor olabilirsiniz ama bu ona adaletsiz ve haksız davranmanıza neden olmamalı. eleştiri adı altında değersizleştirmeye çalışmamalısınız.

    kin ve nefret gibi negatif enerji üreten duygulardan kurtulmak ve onların etkilerini sıfıra indirmek en doğrusudur. çünkü keskin sirke küpüne zarar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın