• 52
    öncelikle 3 milyon euro değil, 3 milyon dolardır. ki o 3 milyon dolar, oyuncu bütçesi mi olacak yoksa takımın tüm masraflarının dahil olduğu bütçe mi olacak o da belli değil. bana göre erkek basketbol takımının bütçesi 6-12 milyon dolar olmalı. kimsesin 30 milyon dolar olsun gibi bir beklentisi yok. ama ülkede ekonomik kriz var, kulüp de zorda. o zaman 4-4.5 milyon dolar olsun. kimse böyle bir şeye de itiraz etmez. yeter ki samimi olunsun. yeter ki verimli kullanılsın o para.

    ancak galatasaray erkek basketbol takımının problemi bütçe değil. ilgi ve yönetici problemi var. umursamazlık had safhada. takım sezonu kapatalı 2 ay olmuş, rotasyonda 10-12. adam olacak erol can çinko transferi açıklandı sadece. oktay hoca kalıyor mu belli değil. iyice küçülmek için ona da mobbing uygulandığı söylentileri var. ama ben mustafa bey'in seçim dönemi yaklaşımını hatırlıyorum. bunun tam tersiydi.

    bir diğer konu sponsor. bulacağız dediler. sponsor bulmaktan kasıt ünal aysal'ın kapısında yatmaksa bu bir çözüm değil. zira 2 kez ret yendiği söylentileri var. ha zaten kim niye sponsor olsun ki? bir ton para vereceksin ondan ömer yalçınkaya nemalanacak. basketbol topu görse bomba diye karakola götürecek olan ömer cansever çarçur edecek. kim niye sponsor olsun? futbol takımı niye bunca zamandır adam akıllı sponsor bulamıyorsa basketbol da ondan bulamıyor. kötü yöneticilik.

    bu konu çok tartışılıyor gerek forumlarda gerek arkadaş ortamında. bizim sponsor değil ortak bulmamız lazım. aydınlar fb'nin voleybol takımına sponsor oldu ama aynı zamanda takım üzerinde söz sahibi de oldu. keza aynı şey şahenk için de geçerli. biz ne diyoruz? abi sen ver parayı biz kafamıza göre yiyeceğiz. yeri gelecek o parayla futbol takımına transfer yapacağız.

    sevgili mustafa başkan baskın seçimle geldin 5 aylığına. hiç itirazım yok yönetimine. ama 3 yıllık seçime giriyorsun, hazırlık için de zamanın var ne diye ömer cansever ve mahmut recevik ile devam? çok iyi insan ve galatasaraylı olabilirler ama basketbol ile alakaları yok. 3 milyon doları bu ekibe emanet edeceğine hiç para verme şubeyi kapat daha iyi.

    tekrar ediyorum, sorun bütçe sorunu değil. şubede eylemsizlik hakim. ne oluyor bitiyor kimsenin haberi yok. bu yönetim kafasıyla şubenin sonu kapanmaktır. özbek'ten bayrak devralındı. üzgünüm ama durum bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın