resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16066
    öncelikle, kendisi sabri'yi adam akıllı takımdan kesen ilk teknik direktördü. ardından getirilen roberto mancini, ki kendisi klas bir insan olmasına karşın kötü bir teknik adam, sabri'yi kesmiş ama yerine veysel sarı'yı oynatmıştı... hoca ise eboue'yi.

    ayrıca takımı şampiyon yapacak, avrupa'da da adım adım başarılı kılacaksa isterse sağ bekte beni bile oynatabilir. kimle başarılı olabileceğini düşünüyorsa pek tabii onları isteyecek.

    "fatih terim taktik bilmez" bitti, bu transfer mevzusu çıktı başımıza şimdi... niye? yiğit gökoğlan'ı aldırdı diye. alex ferguson'ın hatalı transferlerinden iki tane 11 çıkıyor ama kimse de yok hocaya yaptırmayın transferleri falan diye zırvalamıyordu united'ta. her transfer başarılı olmaz.

    bir de muğdat yerine bonservissiz diye jonathan bamba falan önerilmiş... muğdat'ı kulübede oturtursun, bamba'yı muğdat kadar nasıl oturtacaksın? muğdat ile tl üzerinden anlaşıyorsun, bamba ile euro üzerinden anlaşacaksın. 600 bin euro'ya mı oynatacaksın?

    hayır her şeyi geçtim, hoca belki de bamba'yı beğenmiyordur. istemiyordur almak. ee? cristiano ronaldo mu adam, istememe hakkı yok mu fatih terim'in?
App Store'dan indirin Google Play'den alın