• 6329
    ne istediğini anlamadığım grup. arkadaş kadro mühendisliği denen birşey var ve sen kurallar dahilinde kadronu kurmalısın.

    muslera, linnes, mariano, donk, fernando, feghouli, rodrigues, belhanda, gomis, maicon takımda yer bulan ve sözleşmeli yabancıların. toplam 10 adet.
    nagotomo, denayer geçen yıl takımda kiralık olarak yer bulan ve büyük ihtimalle en az 1'i * kadronda olacak. toplam oldu 11.
    carole, cavanda takımda yer bulamayan ama bu sezon sana geri dönecek adamlar. satabilirsen satacaksın ya da kiralayacaksın. elinde kalırsa kaldı. oldu mu toplam 13.

    beyler yabancı sınırı 14. bak tekrar ediyorum 14.

    gelelim elimizdeki türk oyunculara.

    altyapıdan 1 üçüncü kaleci, selçuk inan, sinan gümüş, ahmet çalık, serdar aziz, tarık çamdal ve altyapıdan gençler. bunlar sözleşmeli oyuncuların.

    finansal fair play var. elinde de türk oyuncu yok sayılır. yukarıdaki isimlerden sadece serdar ve sinan güvenilebilir adamlar.

    süper ligde verdiğin kadroda en az 14 türk oyuncu yazmak zorunluluğun var. yazmadığın türk kadar eksik sayıda kadro listesi verebiliyorsun ki en az 1 tane de altyapı çıkışlı olmak zorunda.
    14 + 2 ile mi kadroyu çevireceksin? hem cl'de, hem ligde hem de kupada mücadele edeceksin?

    altyapıdan hangi oyuncuların ciddi ciddi katkı verebileceğini düşünüyorsun hangisi çıkıp şimdi ismini anmak istemediğim bir adamcık ve onun tosun abisi gibi maça çıkar çıkmaz bam bam bam oynayabilir? o kaliteyi, o güveni veren hangi isim var? yasin gül? atalay babacan? bu çocuklar az da olsa şans buldular. hangisi aha bu çocuktan olur dedirtti?

    kısacası kurallar gereği kadronda 14 türk olmak zorunda ama sen de türk yok. mecburen kadrona rotasyona türk oyuncu alacaksın. herkese çöp demekten bir vazgeçin artık.

    muğdat evet çok mu süper değil ama öyle çöp de değil. geldiği rakam da 550 - 600 bin euro. takımın en uygun fiyatlı adamlarından birisi olacak.

    serkan kırıntılı'ya gelince. kardeşim bu adam yedek kaleci bak tekrar ediyorum yedek kaleci. ve yaşını almış güven veren bir isim. kimi alalım? yedek kaleciyi neden yabancı seçelim ki? yabancı hakkımı ilk 11 oynayabilecek veya zorlayabilecek bir isim ile kullanırım. niye yedek kalecide bu hakkımı kullanayım?

    hadi hepsini geçtim ulan nuri şahin ismine nasıl yok diyorsunuz ya? ben gerçekten anlam veremiyorum. tamam sakatlık sorunu var vs vs. ama kardeşim bi görüşmeler olsun bi sözleşme bedeli ortaya çıksın. eleştirecekseniz ondan sonra eleştirin.

    emre mor'u da istemediniz. gökhan töre'nin yıldız olduğu ligde emre mor hayli hayli yıldız olur.

    barış alıcı dediler onu da beğenmediniz. 20 yaşında yıldızı parlayan bir adamdan bahsediyoruz. niye istemiyorsunuz?

    ya allah aşkına bu yerlileri istemezükcü tayfadan bir arkadaşım bana önümüzdeki sene için nasıl planlama yapardı kendisi sorumlu olsaydı eğer bir anlatsın. çok rica ediyorum gelin saygı çerçevesinde tartışalım. nasıl bir kadro planlamamız olmalı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın