• 19272
    galatasaray taraftarları şöyle bir yanılgı içinde bence; sanki her oyuncumuza teklif var da biz gomis ya da garry'i satmak istiyoruz sadece. sormak isterim; feghoul, belhanda, maicon, selçuk, eren, tolga, garry, serdar gibi oyuncularımızdan hangisine değerini bulan bir teklif olsa ve oyuncu da tamam dese satmayız? cevabı hiç biri. sanıyoruz ki bu oyuncuların hepsine teklif var da biz satmaya yanaşmıyoruz. takımda şu anda satışı muhtemel gomis, garry, serdar ve belhanda dışında oyuncu yok gibi. tutup biz bunları satmak istiyoruz desek bu seferde mecburen fiyat kırmak zorunda kalırız. maicon'a bir takım 8 milyon euro versin sizce anında gönderilmek istenmez mi?

    biraz sakin ve mantıklı değerlendirmek lazım transferleri. satışın oluştuğu nokta azr ve talebin buluştuğu noktadır. size bir talep olmadan kime satacaksınız oyuncunuzu? şu an talep garry ve muhtemel gomis üzerinde. belki bunlara belhanda da eklenir dünya kupası sayesinde. bunun dışında talep gören ve kulübe hatırı sayılır bir bonservis kazandıracak oyuncu yok gibi. mesela vazgeçilmez görünen serdar ya da muslera'ya teklif gelir o zaman güzel bir gelir elde ederek diğer oyuncuları satmama yolunu seçersin. ama şu noktada böyle bir lüksümüz yok. bu takımdan ayrılacak oyuncular, başka takımların almak istediği oyuncular oalcaktır. bizim satmak istediğimiz oyuncular değil. carole, cavanda gibi oyuncuları satsak ne kadar bonservis kazanabiliriz? taş çatlasa onlardan gelecek para 4 milyon euro olur. çok istediğimiz trezeguet'e bile yetmiyor.

    2018 yaz transfer dönemini değerlendirirken bütün koşulları hesaba katmak lazım. onu satmayalım çok kıymetli deme lüksümüz yok. çok şükür yönetim ve fatih hoca bu görüşte değil ve kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edecekler gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın