• 75
    bundan böyle yaşanacak ilgili kural hatalarına -kasti yahut bilinçsiz- getirilecek cezalar için standartın belirlendiği, galatasaray basketbol takımının pilot uygulamayla kobaylaştırıldığı -lakin hakettiği cezaları aldığı- basiretsizliğin resmi. dilerim küme düşmeyiz fakat sanırım bu dileğim kabul görmeyecek.

    yalnız şu var. şimdi bizler kuralsızlığın kanun olduğu kompozisyonlar yaratmakta pek ustayızdır. bu yığınların arasında paçalarımıza bulaşan çamurlar hınzır bir zevk bile verir bizlere. sonra sonra çamur öyle kabuksu, nasırsı bir katmana dönüşür ki, onu görmezden gelmek mümkün olmaz artık. temizlik şart olur. bu sefer de cihanın en pür-i pakları oluveririz. kir, pis, pas.. bunlar yanımızdan geçemeyecek çirkinliklerdir. geçmişimizi unutuveririz hemencecik. aklarımızı giyer, ak pak dostlar ediniriz yanımıza. nasılsa su temizliktir...

    hayır! kirliyim ve onurluyum! çok kızdığım yiğit şardan'a, okan hocaya, koray hoca'ya hepsine geçmiş olsun. bugünden sonra aklarını giysinler fakat yakalarına kara bir gül takmayı da esirgemesinler. ayrıca hepimize de geçmiş olsun dostlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın