• 68
    galatasaray basketbol takımını küme düşürememişler ancak verdikleri cezalarla belini doğrultamayacak hale getirmişlerdir. bu skandal sonucunda sezon sonu takımımız küme düşmemek için mücadele verecek hadi hayırlısı.

    tufan'la cemal'e hak mahrumiyeti cezaları da paketten çıktı. tufan 4 ay cemal 2 yıl... öncelikle hak mahrumiyeti cezası neleri kapsıyor? bu adam * 2 yıl boyunca basketbol oynayamayacaksa yazık gerçekten. genç yetenekler işte böyle kaybediliyor maalesef ülkemizde. antrenör baskısıyla 2 yıl ceza nedir? bu işten sen para kazanacaksın, antrenörün sana çık diyecek, oyna biz ayarlayacağız diyecek sen maça çıkmayacaksın, yok yaaa! bana kimse ben çıkmazdım arkadaş demesin sike sike çıkarsınız maça. ceza almamalı mı? hayır tabii ki almalı ama 2 yıl çok abartı ne yaptı bu adam adam mı kesti?

    bir suç işlendi ve cezalar kesildi. itiraz edilir edilmez o yönetimin işi ancak taraftara düşen görev basketbol takımımızı olabildiğince desteklemek, kenetlenmektir. kötü günler gelip geçer önemli olan birlikte hareket edebilmektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın