• 9
    kendisi, geldiği dönemden 10 yıl önce gelseydi efsane başkan olacak bir başkandı. zaten o uefa kadrosunun kurulduğu dönemlerde adnan polat'la birlikte arka planda en fazla hizmet eden adamdı.

    hep söylerim, kendisinin ve adnan polat'ın en büyük şanssızlığı aziz yıldırım gibi bir futbol katilinin en etkin olduğu zamanlara denk gelmeleridir. sulu derbiler falan boşuna yaşanmadı. kadıköy'de galatasaray taraftarının kafasına mermerlerin, hayvan dışkılarının atıldığı dönemlerden bahsediyoruz.

    bunun yanında, uefa kadrosu gibi büyük bir maddi gücü hiç eden mehmet cansun ve faruk süren yönetiminden sonra gelmesi de büyük şanssızlık oldu. o dönemde, eldeki varlıklar (okan, emre, hakan şükür gibi) yok paraya gittikten sonra, hagi futbolu bıraktıktan sonra, bunun üstüne bir de uzun dönem başarıya alışmış taraftarın istekleri ve baskısı sonucu jardel gibi galatasaray'ı borca sokacak transferler gerçekleştirilmek zorunda kalındı. bir de bunun üstüne aziz yıldırım'ın sürekli istenen futbolcularda fiyat yükseltme politikası, galatasaray düşmanlığı yer alınca özhan canaydın gibi centilmen bir adam başarısız göründü.

    dediğim gibi, şanssızlığımız kendisinin endüstriyel futbolun ülkeye giriş anlarında başkanlık etmesi oldu. kendisi yerine çok daha cevval bir başkanla o dönemi kayıpsız atlatabilirdik. hiçbir kötü niyeti olmadığını, dursun özbek'le adının yan yana bile gelemeyeceğini anlamamız gerek. benim bir galatasaray taraftarı olarak kendisi üzerinde en ufak hakkım varsa helaldir. umarım o da biz galatasaray taraftarına hakkını helal eder.

    son olarak:

    (bkz: #1217009)
App Store'dan indirin Google Play'den alın