aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 5195
    galatasaray gibi türk futbolunun dominant taşı olan bir camianın başkanına bir müptezel (bkz: rıza kocaoğlu) tarafından şampiyonluk maçı sonrası yapılan canlı yayın sabotajına yönelik sert ve tutarlı bir açıklama yapan taraftar grubu.

    edit: malumunuz 27 mayıs itibariyle sözlük yazarları arasına katıldım. entry yazdığım tarih açıklamanın yapıldığı gün yazılmıştı fakat 20 entrylik kotam dolu olduğu için bugün yollaya basmıştım. sağolsun ultraaslan iki gün içersinde beni utandırıp lafımı yedirdi. ibret olsun diye silmiyorum burada dursun.

    " göztepe maçı sonrasında galatasaray başkanı sn. mustafa cengiz’in verdiği ropörtaj esnasında üstelik göztepe kulübünü, camiasını ve izmir'i övdüğü sırada kendini bilmez bir şaklabanın utanmazca ve hadsizce başkanımızı sabote ettiği görüntüleri utanarak izledik...

    kendine “tribüncü” denilince her pervasızlığı yapabileceğini düşünen, tribünde ezilince kamera önünde şov yapmaya kalkan, hem karşısındaki makama saygısızlık yapan hem de kendini rezil rüsva eden bu "kompleksli gevşeği" kınıyoruz!

    30 milyonluk bir camianın başkanı’na karşı bu terbiyesizliği yapma cüretinde bulunan rıza kocaoğlu denen hadsize kucak açan, ekranlara çikaran herkesin de bu şahsın yaptığı saygisizliğa ortak olduğunu ve camiamızı karşısına aldığını tekrar hatırlatıyoruz!
    galatasaray taraftarlarının bu "şaklabanin" prim yaptığı hangi ortam olursa olsun gereken tepkiyi gerektiği şekilde göstereceğini herkes bilmelidir. "
App Store'dan indirin Google Play'den alın