resim
Emre Mor
Takım:Karagümrük
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 851
    celta vigo ve dortmund'daki maçlarını mümkün mertebe takip ettim.

    dortmund; mevkisinde dembele'nin erken form tutması ve avrupa futbolu içinde yetişmiş olması nedeniyle hep geri planda kaldı ve bir türlü formayı kapamadı. tuchel nefret ettiğim tarzda bir hocadır ve maalesef bu yiğit de o adama denk geldi. şöyle ki o tarz hocalar futbolcu her şeyi nizami yapsın istiyorlar (ofans - defans dengesi, tek pas, saha içi kaymaları vs.). emre'de herkesin malumu free style bir topçu onu bu girdaba sokmaya çalışırsanız futbolundan ve benliğinden uzaklaştırırsınız. saha içi özgürlük tanımalısınız ki, dediğim gibi bu konuda olmayacak adama denk geldi ve gönderildi takımdan.

    celta vigo; burada da benzer durumla karşılaştı ama burada kendisi de izlediğim kadarıyla ekstra isteksizdi. mutsuzdu ve enerjisini kaybetmişti. gördüğüm kadarıyla aklında hep rakip bek oyuncusunu takip etmek kalmış olmalı peşinden ayrılmadı genelde. haliyle % 100 kontra atak takımı olan celta vigo'da topu sürekli kaleye 60-70 m mesafede aldı ve kafasını kaldırdığında kaleyi göremediği için umutsuzluğu yüzünden okunuyordu. burada güzel maçlar da çıkardı ayrıca.

    şimdi gelelim bize terim bu tarz adamları sever. bu adamdan rodrigues'de olduğu gibi sürekli defansa gelmesini istemez. onun yeteneklerini en iyi nerede işe yarayacağını bildiği için onu mümkün olduğunca kaleye yakın tutar. saha içinde özgürlük tanır ve mental desteği sağlayarak gelişmesini sağlar.

    daha öncede demiştim, ver terim'e içinden robben çıkarsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın