resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 9117
    ben kendisine çok büyük saygı duyuyor ve çok seviyorum. mali olarak yıprandı kulüp onunla deniliyor fakat farkında mıyız arkadaşlar bilmiyorum ama büyük takım kimliğimizi kaybetmemize ramak kalmıştı; reformlarla devinim haline girildi ve spor kulübü kimliğimizin temelleri sağlamladı. galatasaray türkiye'nin mustafa kemal atatürk'ten sonra en büyük ikinci markasıdır asla da batmayacaktır hele ki üç dört kontratla asla bu olmayacaktır.

    aysal ve fatih terimle birlikte hem sportif hem de duruşlarıyla psikolojik üstünlüğü hayli ele aldı kulüp. son 7 senede 4 şampiyonluk yazdı tabelaya; keşke yollar ayrılmasaydı 7'de 7 yazsaydı.

    aysal zamanı mancini hocam ligi ikinci bitirdi, kupayı kazandı ve bizi şampiyon madrid ile ertesi senenin finalisti juventus'un olduğu gruptan çıkardı "yönetim istifa" sesleri duyuldu. aynı grubun 14-15 sonrası suskunluğunu görünce kendisinin nasıl bir mücadelenin içinde kaldığını rahatlıkla görüyorum.

    bir eksisi var ama gözümde terim bu sezon geldikten sonra keşke konuşmasaydı fakat beşer hata yapar -en azından nazarımda hata- ama kendisi galatasaray tarihinin efsane başkanlarındandır değişmez.

    #eskiaçıkgridesene
App Store'dan indirin Google Play'den alın