resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15976
    şunu kabul etmeliyim. hiçbir zaman galatasaray taraftarını karşısına almamış, kendisine-ailesine küfürler edilmesine rağmen galatasaray'ı incitecek işler peşinde olmamış (kastettiğim armadır, taraftarı kırmış olabilir gidişiyle vs.), her başını alıp gittiğinde bu süreci iyi yönetebilmiş bir insandır terim.

    camiasız kalmayı göze alanların başlarına neler geldiğini iyi bildiğinden, galatasaray efsanelerinin durduğu yerin azametinden ve destanlar yazan biri olarak o ihtişamı iliklerine kadar hissettiğinden asla galatasaray armasının karşısında durmamıştır. ne kadar büyük işler yaparsan yap, bir hareketin her şeyi bok edebilir. galatasaray başkanlık makamına karşı hata etmiş olabilir, galatasaray çalışanlarına karşı da yanlışlar yapmış olabilir, ama galatasaray'a doğrudan bir teması olmamış, bu dengeyi iyi kurmuştur.

    diğer taraftan galatasaray arkasında olmadığı zaman, bir kebapçıyla bile baş edecek gücü olmadığını anlamıştır umarım. 2000'den beri her seferinde kendi hırslarına kapılıp daha büyük kitleleri hedefledi. her seferinde galatasaray terapisti oldu. galatasaray sayesinde yeniden terapi oldu. kişisel hedeflerini koydu, daha geniş kitlelere hitap etmek istedi. ancak hiçbir dokuyla bütünleşemedi.

    fatih terim gibi adamlar hep daha fazlasını ister. hep başarının yanında olmak ister. bunu anlayabilirim. fakat kendisinin de galatasaraysız fatih terim olamayacağını anlaması gerekiyor. sanırım artık net olarak anladı.

    ve ilk defa galatasarayla birlikte bir hedef koydu. şampiyonlar ligi...
    bunu denemek, işaret etmek güzel. galatasarayla birlikte yürüdüğünü görmek de öyle.

    ama en büyük alkış sizlere. tekrardan göklere çıkardığınız bu adamın sizi başının üstünde taşıması gerekiyor. bitmiş bir kariyeri yeniden şahlandıran sizlersiniz. galatasaray her zaman büyüktü, her zaman da büyük olacak. ama sizler yeniden bir efsane yarattınız. gece gündüz teşekkür etse azdır sizlere. büyük galatasaray taraftarı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın