• 19193
    (bkz: 19 mayıs 2018 göztepe galatasaray maçı/#2418385)

    oyuncularımızın oruç tutması halinde yaşayacakları olası performans düşüklüğü nedeniyle taraftarların bir çekincesi vardı. bu nedenle konu hakkında bir haberi alıntılayan bir entry girdim. ancak maksadım dini ya da kişilerin özgürlüklerine dair bir tartışma yaratmak değildi. sadece herkesin kafası rahat olsun oyuncularımız oruç nedeniyle bir performans düşüklüğü yaşamayacak demekti. ama olay farklı yerelere gitmiş.

    kimsenin ne yapıp ne yapmayacağını karar verecek durumda değiliz hiç birimiz. takımımızda isteyen orucunu tutar ibadetini yapar, istemeyen tutmaz sonra kazasını tutar ya da onu da yapmaz. bizim işimiz değil bu. senede kaç para alıp almadıkları da bu konuda karar vermemiz için bize bir referans da vermez.

    aslanlar gibi çıksınlar şampiyon olsunlar, ibadetlerini de özgürce istedikleri gibi yapsınlar. başlarında zaten müslüman ve müslüman oyuncularla senelerce çalışmış bir hoca var. oyuncuları ile bu konuda gerekli görüşmeleri yapıp, adım gibi eminim kimseyi mecbur bırakmadan fikrini söyleyecektir ya da söylemiştir.

    bu konular bizim derdimiz değil ya da keskin cümlelerle şöyle olmalı böyle olmalı diyebileceğimiz konular değil bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın