resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 6437
    26 mayıs günü seçim sabahı kendisinin seçilmemesi için lisenin önünde toplanıp üyeleri baskı altına almalıyız. taraftar bir şekilde örgütlenmeli. böyle bir protesto olacaksa kesinlikle sabahın köründe kalkıp giderim lisenin önüne.

    taraftar tehlikenin bilmem farkında mı. inşallah 19 mayıs günü gelecek şampiyonluktan dolayı ve seçime de az süre kalmasından dolayı zafer sarhoşluğundan bir şeylere dikkat verilemezse galatasaray'ın bittiğinin resmidir. taraftarın nefret objesi haline gelmiş olan dursun özbek'in ar damarı çaglamışçasına adaylığı ve allah korusun olası bir başkan seçilmesi galatasaray'ın yıllarının çöpe atılmasıdır.

    misal ben fatih terim olacağım ve dursun benim başkanım olacak. akla, nizama, intizama ihanettir bu.

    dursun özbek denin kötü niyetli kişi galatasaray'da başkanlık yaptığı sürede galatasaray'ın hakkını korumak bir yana galatasaray'ın hakkının çatır çutur yenmesi için elinden geleni yapmıştır. kendisi döneminde galatasaray'ın hüviyetinde zıt bir şekilde menfi değişmeler meydana gelmiştir. kendisi döneminde henüz hiçbir branşta küme düşmemiş galatasaray'ın e spor takımı dursun'un yeğeninin önderliğinde küme düşmüştür. kendisi döneminde 15 yaşındaki bir velede danışılarak transferler hakkında fikir alınıdğı haberleri zuhur etmiştir. kendisi döneminde kardeşi mehmet özbek denin ve ne vasıfla florya'da bulunduğu bilinmeyen biri tarafından 15-16 ve 16-17 sezonları çöpe atılmıştır. kendisi döneminde galatasaray'ın geleceğinin teminatı gözüyle bakılan riva ve fllrya gayrımenkullere hükumet yancılarına peşkeş çekilmiştir ve daha nice nice rezillik.

    kendisine oy verecek kim varsa diyorum ki dursun'a oy verecek.......oylarınıza bağlı işte.

    edit: giallorossopera uyardı küme düşme konusunda hem bayan basket takımımız hem bayan voleybol takımımız küme düşmüştü 12-13 yıl öncesinde diye. yanlışlık olmasın.

    zaman ötesi: hakaret çıkarıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın