• 11570
    herhangi bir takıma olan bakış açısı o takımın bulunduğu şehrin genel siyasi yapısına göre değişen yazarları barındıran sözlük. erzurum'da chp hakimiyeti olsa bugün bu başlık destek entry'leri ile patlardı.

    (bkz: 11 mayıs 2018 erzurumspor ümraniyespor maçı)

    yok anlamsız takım, yok ikisi de hükmen yenilse keşke falan. pardon da ne oluyor ben anlamadım. ümraniye'nin durumu malum, onu anladık da erzurumspor ne yaptı size kardeşim? belediye desteği almayan takım mı var türkiye'de. 3 büyüklerin bile yüzlerce milyon vergi borcu siliniyor bu ülkede. bu erzurumspor antipatisini ben anlamıyorum.

    bak dikkat edin, niye desteklemiyorsunuz demiyorum ki buna da hakkım yok zaten. haddime de değil. ama kendi kendine takımı mimleyip inşallah gelmezler yok olurlar mantığını anlamıyorum. hayır erzurum gelmesin de yerine gelsin diye dua ettiğiniz bolu daha bu senenin başında fener'in transfer şikesine alet olmadı mı? nerden bileceğiz süper lig'e çıktıklarında fener'le aralarında neler döneceğini? bolu niye muteber oldu?

    yani kriter tamamen bağımsız bir kulüp takımıysa türkiye'de yok öyle bir kulüp. biz dahil buna. en kralınız altınordu'yu misal verecektir gördük başkanlarının fikrini. adamın derdi oyuncu satıp para kazanmak. süper lig falan umurunda değil. bakıyorum bakıyorum bulamıyorum başka bir örnek?

    bağlayayım, derdim erzurum'a buradan destek toplamak değil. zaten bu yazıyı yazdıktan sonra destek olacaklar bile bundan vazgeçer. ama derdim bu anlamsız erzurumspor antipatisinin nedeninin öğrenmek. belediye desteği yeterli bir neden değil. bugün kupayı alan* akhisar bile net bir belediye takımı. (bkz: akhisar belediye gençlik ve spor)
App Store'dan indirin Google Play'den alın