resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 777
    (bkz: açılın ben akrabasıyım)

    daha önce de emre hakkında 3-5 entry girmiştim çeşitli konularda. iyi kötü bazı bilgilere sahibim kendisi hakkında. yanlış anlaşılmasın, bu konu hakkında ilgi çekmek ya da başka bir şey yapmak istemem. bazı konularda herkes bilgi sahibi olsun ki en azından daha kolay bir yorum yapsın, ona göre düşüncelere sahip olsun.

    kendisi kuzenimin kuzeni oluyor. benim halam ile amcası evli. ortak bir kuzenimiz var. ancak emre'nin baba tarafı oldukça sıkıntılı insanlar. zamanında işçi alımları ile sanırım dedesi danimarka'ya yerleşiyor ve aile orada uzun bir süre ikamet ediyor, hala da etmekte. bu adamlar bildiğin danimarka ghettolarından. bildiğin suçlu insanlar, eniştem olacak adam da dahil olmak üzere. hatta benim kuzenim, baba tarafı ile neredeyse hiç görüşmez. evi de onlara uzak bir yerde olduğu için emre'yi bile hayatında 2-3 kez görmüştür.

    emre'nin milli takıma gelmesi ile çeşitli durumlardan geçmiş. basına yansıdığını hatırladığım bir durum var mesela. fatih hoca emre'nin milli takımda oynaması için oldukça ısrarcı oluyor. bu durum euro 2016 elemeleri ve grupları için oldukça önemli imiş kendisi açısından sanırım. ancak velisi olarak sanırım babasının bir imzası mı ne gerekiyor. sanırım prosedür gereği, belki de yaşı itibari iledir. bu konuda çok net bir bilgiye sahip değilim. federasyon yetkilileri de araştırıp babasının nezarethanede olduğunu öğreniyor ve imzayı bildiğin orada alıyorlar. duyduğum kadarı ile de babasının havalimanında açıklayamadığı yüksek bir miktarda para ile yakalanması sanırım. tabi aranıyor da olabilir. çok bilgiye sahip değilim.

    bu çocuğun aile olarak çok büyük problemleri var. hani mesleğine saygısı ya da profesyonel olmaması filan inanılmaz derecede sönük kalıyor. öyle bir aile işte. kazandığı para ile babasına sanırım memleketi uşak'ta iyi bir cafe açacaktı en son. ne kadar kazanıyor ve bu para onun kaçta kaçıdır inanın bilmiyorum ancak ben şundan eminim. o cafe bir şekilde tutmaz. çünkü işletecek kişi babası. umarım kötü bir unvana sahip olmaz o cafe, çünkü bundan korkmuyor değilim.

    aile açısından oldukça sıkıntılı bir durumda olan emre'nin de galatasaray'a gelip medyadan ilgi görmesi bana göre kaçınılmaz. valla suçlu bir aile malzemesini bulan ibne basının neler yazıp söyleyebileceğini tahmin bile edemiyorum. bu konuda hem kulübün, hem hocamızın hem de emre'nin çok başı ağrır. insan ailesini kendisi seçemez, ancak yine de emre'nin çok daha dikkatli olması gerekir.

    dortmund'a transfer olduğunda inanılmaz sevinmiştim kendisi açısından. ancak bazı şüphelerim de vardı. profesyonel olarak böylesine iyi bir altyapı merkezinde neler yapabilir diye düşünmeden yapamıyordum. nitekim de şüpheler doğru çıktı. bu çocuk maalesef antiprofesyonel. belirli bir sistemde yetişebileceğini ne yazık ki düşünemiyorum. maalesef çok büyük bir futbolcu olacağını artık düşünmüyorum, bundan sonrası elinde olan yeteneğin en iyi şekilde değerlendirilmesi. bu konuda da türk antrenörler arasında en iyisine biz sahibiz ve emre'nin fatih hocayı çok sevdiğini de belirtmek isterim. açıkçası takımda yasin'i görmek yerine emre'yi görmeyi tercih ederim. hakkında her zaman hayırlısını diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın