• 178
    15 kasim 2009 galatasaray fenerbahce basketbol macinın ardından yaptıkları açıklamaya kadar haklarında tek kötü söz söylemediğim yönetim (ve onun başkanı) dır.

    ayrıca; dini inancım olmamasına rağmen tuhaf totemlere bağlanan biri olduğumdan adnan polat'ın ayağını uğurlu sayarım. bu camiada çoğu kişinin adnan polat adını yeni yeni duymaya başlamasına rağmen ona olan hayranlığım çoğu kimsenin hala haberdar dahi olmadığı #194937 no.lu entrymde bahsettiğim metin oktay'ın ilk heykelinin dikilmesine olan katkıları ile başlamıştır.

    yönetime geldikten sonra ise;

    1- takımın başına skibbe gibi birini getirdiler, sesimi çıkarmadım. üzerime düşeni yaptım ve destekledim.

    2- takım ligde ve avrupada dört nala giderken tazminatını vermeden skibbe yi yollayabilmek için yardımcısı ümit davalayı (ki aynı zamanda en büyük başarılarımıza imza atmış eski bir futbolcumuzdur) skibbe'den habersiz kovdular. (hem de en iğrenç şekilde). sesimi çıkarmadım. üzerime düşeni yaptım ve destekledim.

    3- skibbe sonunda kendisine yapılan pisliklere dayanamadı ve yöentim-futbolcu işbirliği ile iflas etti. ligin sonundaki kocaelinden 5 yiyince mecburen tazminatını vererek yollamak zorunda kaldılar. skibbe ile şahsen görüşüyordum. alkole düşkündü. çok zevzeklik etmese de zaman zaman ağzından önemli şeyler döküldü. bunların hiç birini ispat etmem mümkün olmadığı için buraya yazamıyorum. neyse skibbe yi yolladıklarında sesimi çıkarmadım. üzerime düşeni yaptım ve destekledim.

    4- bülent korkmaz ile 1,5 yıllık sözleşme yaptılar. elde 8 tane sakat vardı. buna rağmen meira'yı sattılar. sesimi çıkarmadım. üzerime düşeni yaptım ve destekledim.

    5- bu aralar tribün eşkiyaları ile işbirliklerini hissetmeye başladım. o zamanlar sesimi çıkarmadım. üzerime düşeni yaptım ve destekledim.

    6- kaybedilen maçlar sonrasında saçma sapan ağlak açıklamalar yaptılar sesimi çıkarmadım. üzerime düşeni yaptım ve destekledim.

    7- ilk sızlanmaya başladığım entry 1.9.2009 tarihlidir. #180994 no.lu entryimde bahsetmeye çalıştım. sıkılmıştım artık sessiz kalmaktan.

    8- ardından şüphelerimin haklı çıkması ile #216602 no.lu entryi yazdım.

    9- bardağı taşıran olay 15 kasim 2009 galatasaray fenerbahce basketbol maci sonrası bizzat galatasaray başkanının yaptığı açıklamadır. ben de #238526 no.le entryimi yazıp ilk defa istifa çağırısında bulundum.

    10- son rezillik cemal nalga olayı. (bkz: #239810)

    ne yapsaydım!! kimse bu rezilliği görmüyor diye sessizmi kalmalıydım! sessiz kalmıyacağım. pespayeliği sevmem. ve hala fikrim değişmedi.

    (bkz: adnan polat istifa etsin)
App Store'dan indirin Google Play'den alın