• 70
    beğenirsiniz beğenmezsiniz ama bu maçta yaşananların yaşanacağını herkes biliyordu hemde kimse kimseyle sözleşmeden, o maça giden o maçı tribünden takip eden o maçı televizyondan izleyen galatasaray ile münasebeti maç izlemekten bir tık yukarı olan herkes biliyordu o maçın kitlesel bir cinnete dönüşeceğini.

    birileri it osursa ağlıyor şu sıralar, hangi maçtan bahsettiğimi anlıyorsunuz,
    yine kumpas yine montaj yine dubaj yine fetö yine faiz lobisi yine dış mihraklar yine pkk/kck/dhkcp/abcs/ denilerek işin içerisinden eşsiz bir şekilde çıkacaktır necip türk sistemi. bu süreçte bol bol operasyon yapıldı la görmediniz mi ? oyun büyük arkadaşlar uyanık olalım muhabbetleri eksik olmayacak köşe yazılarında ve havuz medyasında.

    yemin ediyorum bazen maymunlar cehenneminde yaşadığımı düşünüyorum. ulan alisamiyen'de o meşhur sulu derbide adam gibi nefretini kustu bu taraftar sahayı başlarına yıktı maç bitti bir kişi çıkıp "oporosyon yopoloyor" demedi, evvel hüdayı tanırız kes hükmünü beyzade tadında saha olayları nasıl çıkarılır, istenmeyen görüntüler nasıl oluşturuluru gösterdi bu taraftar.
    sonra aldık cezamızı kıvırmadan rivriv etmeden çektik paşa paşa.

    ama bu ülkenin yavşak unsurları her boku yeyip hiç ceza almamayı marifet ve güç biliyor, tiksiniyorum lan sizlerden lafa gelince adamsınız, hepiniz delikanlısınız, suratınızda 3 kilo sakal, tatar ramazan triplerinizden geçilmiyor ama o filmin en güzel sahnelerinden biri olan "burada vurulacak bir adam vardı onu da ben vurdum" repliğinden haberiniz de yok onu diyecek götte yok, her boku yemek istiyorsunuz ama sonuçlarına katlanacak göt yok sizde. bagajda çıkan paralarla eskişehir'de ev almaya gidiyordunuz, tarlaların sürülmesi eyüp sultan'da kurban kesmek için şifreydi, ırkçılık yapan taraftarı yönetim kurulunu medyanın önüne dizip bu adamın midesi bozuk o yüzden muz yiyordu diyecek kadar kaypaksınız, bir film olacaksanız ve bir karakter arıyorsanız kendinize tatar ramazan'dan ziyade, her türlü boku yedikten sonra babasının yanına koşup "baba beni kurtar" diyen bir piç kurusunun bu günlere yansımış halisiniz, işte kahpelik dediğiniz şeyin tam açıklaması da bu oluyor.

    operasyonmuş... siktir lan oradan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın