2017-18 Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş Maçı
20:30 Şükrü Saracoğlu Stadyumu
0 - 0

Tatil Edildi
  • 140
    maçta olanlar komplo falan değildi, her maçta olan şeylerdendi. bu kez farklı olarak oyuncular da tribünlere cevap verince olay büyüdü. bence durum bundan ibaret. bizim taraftar da özellikle fenerbahçe maçlarında volkan' a çok fazla cisim atıyor -ki atmamaları lazım- muslera bile rakip kaleye kadar gidip atma demişti hatta bir kupa finalinde. o zaman onlar da komploydu, fetö bize kumpas yaptı.

    bu durumlarda aklıma bir film sahnesi geliyor. edward norton' un efsane performansıyla ilk tanışıklığım olan primal fear* filminde avukat rolündeki richard gere bir cinayet davasında katili bulup müvekkilinin masumiyetini ispatlamaya çalışmaktadır ve bir sahne de yardımcısına şöyle bağırır; ''suçluyu neden bulamadık biliyor musun? çünkü sen bana suçlayabileceğim birini bulamadın!''

    ülkemizde fetö' nün durumu tam olarak bu. richard gere' ın o filmde aradığı kişinin bir izdüşümü fetö. ne olsa fetö yapıyor. üstelik inlerine girdikleri, kurunun yanında yaş da yanarsa yansın kafasıyla yılların solcularını bile fetöcü ilan edildiği ülkede fetö hala fener' e kumpas peşinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın