• 121
    kazanmamizin kaos futboluna bagli oldugu mactir. maalesef oyunu tutup, akilci oynayip, basaksehirle basa cikabilecegimizi dusunmuyorum.
    bazi arkadaslar basaksehir'i ya hic izlememis ya da hirslarindan gozleri donmus. adamlar su ligin besiktas ile en iyi top oynayan takimi. bizim kendi sahamizda savunma anlaminda verdigimiz aciklari, yaptigimiz pas hatalarini dusununce basaksehir'in bunlari nasil değerlendirebilecegini dusunuyorsunuz?
    kaos futbolu ve bu soylemim belki zit dusuyor ama baska caremiz yok. muhakkak ama muhakkak gol yiyecegiz, bunun kacari yok. o yuzden minimum 2 gol atmaliyiz. topu basaksehir' e birakmadan, ilk yari neyimiz var neyimiz yok pres yaparak oynamaliyiz. eger topu onlara verirsek moral bozulur. iyi pas yapiyorlar. adebayor, visca, elia üçlüsünü nasil durduracagiz bilemiyorum. o yuzden neyimiz var neyimiz yok nefes aldirmamaliyiz.

    uzuntu verici aslinda. yani basaksehir bizden iyi takim resmen. akilci, sakin oynamamaliyiz cunku adamlar bizden daha iyi pas yapiyor, daha iyi ataga cikiyor, sahaya daha iyi yayiliyor.
    gucumuzu anca ilerde surekli baski ve taraftarla hissettirebiliriz, aksi takdirde kazanmamiz imkansiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın