• 376
    maç şunları gösterdi:

    *maicon oynuyorsa ve oyun olarak risk almaya karar verdiyseniz, mutlak suretle bekleriniz hızlı olmalı. maicon kağnı hızındayken ve üstüne üstlük gol bulabilmek için 2. santraforu oyuna sürüp arkada boşluk bırakmaya başlamışken uygun hız ve çeviklikte linnes'i oyuna almak gerekirdi.

    *eren derdiyok ve bafetimbi gomis benzer tipte forvetler, birlikte oynamaları imkânsız. fatih hoca bundan böyle forveti ikileyecekse eren yerine -elmecbur- sinan'ı tercih edecektir diye düşünüyorum.

    *belhanda -iyi ya da kötü- takımı bir şekilde organize ediyor, topu tutuyor. eksikliğinde o kadar kısır bir maç çıkardık ve çaresiz kaldık ki, fatih hoca bundan sonra kendisini kolay kolay oyundan almak istemeyecektir(özellikle gole ihtiyaç duyduğumuz maçlarda).

    *fatih hoca belhanda-eren değişikliği yaparken takımın hücumdaki organizasyon sorumluluğunu feghouli'ye verdi. ancak feghouli özellikle belhanda çıktıktan sonra tamamen sahadan kayboldu, bunu fatih hoca bir kenara yazmıştır. şu formuyla ilk değişikliklerde feghouli oyundan alınmaya başlar yakında.

    *fatih terim mariano ve linnes'i önlü arkalı oynatmayı artık düşünebilir, özellikle feghouli ve garry'den ön tarafta verim alamadığı durumlarda. böylece belhanda'yı da oyunda tutarak ve savunma güvenliğine daha fazla önem vererek hücum etme opsiyonu kazanır.

    *fernando muazzam bir oyuncu. galatasaray için çok büyük şans. takımın dengesi. (başakşehir deplasman oyununu tamamen fernando'ya baskı ve kapılan topları hızlı kullanma üzerine kuracak gibi duruyor)
App Store'dan indirin Google Play'den alın