resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15313
    9 nisan 2018 gs gençlerbirliği maçında yapılacak bütün hataları yapmış td. zaten geldiğinden beri kaybettiği puanlar ile resmen rakiplerine kolaylık sağladı bu maç ile ise tüy dikti. yaptığı hatalar neler mi?
    ilk yarıda etkisiz olsa bile 2.yarı kıpırdanan ver kaç yapan, 2 li oynayan ve mücadele etmeye çalışan belhanda'yı çıkarıp zaten 5 kişi oynanan rakip savunmaya eren gibi ne kafa topu alabilen, ne duvar olan bir adamı almak. bu hatasıyla zaten yavaş yavaş pozisyon bulmaya başlayan takımı kısırlaştırdı.

    daha komik olanı ise belhanda çıkınca 3 lü forvet gibi yapmaya başladı. gomis önde arkalarında feghouli ve eren gibi. bu daha da ortada kilitlenmeye neden oldu. sonra rakibi açamamaya devam ettik.

    diğer hatası kötü gününde ve rezalet olsa bile feghouli ve selçuk denen arkadaşlar varken gidip garry çıkarması. en kötü 3 lü savunmaya dönüp fernando-maicon-serdar yapıp beklerden birini çıkarıp sinan'ı almalıydı. sinan alınınca zaten efektif oynayamadı ancak yinede 2 hızlı kanat iş yapabilirdi.

    son değişiklik ise en başta yapması gerekendi. rezil selçuk yerine donk. rakibi açamyorsun zaten ve yavaş pas yapan selçuk var elinde. en başta çıkarman gereken oydu. hatta belhanda-fernando yapıp çıkarıcaktın selçuğu.

    sonuç olarak old school kafası devam ediyor. her zaman çözümü fazla forvette arıyor. 5 kişiyle kapanan takıma ısrarla göbekten saldırmaya çalışıyor ve oraya yığmayı deniyor. bunun yerine 5 kişi savunma yapıyorsa takım, kanatlarını ve beklerini kullanıp baskı altına alman lazım. 10 numara pozisyonunda ki yaratıcı adamını kullanman lazım. ama olmaz 20 forvet ile oynayalım anca öyle gol atarız felsefesi var.

    geldiği günden beri düşüncelerim hep ortada. bu gidişle kendini de kurtaramayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın