resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15305
    tartışmasız avrupa'nın en iyi 5 hocasından biri kloop'tur. ama büyük zafiyetlerinden biri de nispeten küçük takımlara karşı puan kaybetmesi. daha doğrusu kale savunması yapan takımlara karşı koyamıyorlar. bir olay bir nevi gegenpressing'in anti tezi zaten. bu sene bu şekilde oynayan çoğu takım ondan puan aldı (en basiti manchester united maçları)

    geçen jorginho'nun, napoli'de bağlantı oyununda ki rolü ile ilgili bir yazı okudum. ve kloop'un neden onu istediğini anladım. jorginho cidden oyun hızını arttırmak isteyen her takımın aradığı oyuncudur. daha doğrusu pas hızını aynı zamanda bu hızın kalitesini arttırmak isteyen takımların diyelim.

    bunları bu başlığa neden yazdığıma gelince her teknik direktörün bir zaafı var. terim'in de, kloop'unda, pep'inde.
    fatih hocanın biraz kloop'un kine benziyor. bu sene kale savunması yapan takımları gene yenemez liverpool. kapanan takıma hızlı pas çevirmen lazım çünkü. o iş ox, henderson, milner ile olmaz. ama jorginho gelirse bu değişir.

    bizim deplasman mevzusu da mayıstan sonra değişir. bu kadro, bu kadar kısa sürede olacak iş gibi gelmiyor bana. ama kendisi inatçıdır. çözmek için elinden geleni yapar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın