• 18932
    2017 - 2018 sezonunu şampiyon olarak bitirecek takımdır.

    malesef, (bkz: 9 nisan 2018 gençlerbirliği galatasaray maçı)nı kaybettik. bir hafta boyunca kritik diyerek, zor maç diyerek, korkarak geçirerek, söyleye söyleye en korktuğumuz durumu başımıza getirdik. bunun bir kırılma noktası olduğunu düşünüyorum.

    önümğzdeki maçı ligin bir haftalık lideri ile oynuruz ki bu maçtan en ufak endişem yok. bu sene iki maç hariç kaçırdığım iç sahaa maçı yok. o atmosferde galatasaray`ın puan kaybedeceğini düşünmüyorum.

    önümüzdeki maçı kazanıp liderliği alacağız.
    büyük bir kırılma yaşadığımız için artık deplasman maçlarında işin ciddiyetini kavramış, kaybedecek bir şeyi olmayan, tam konsantre saldıran bir galatasaray göreceğiz.

    beşiktaş ile oynadıktan sonra her şey rayına oturacaktır. zor ama keyifli bir ligin sonunda bu takım bu sene her türlü kirli oyuna rağmen, hazırda bekleyen akbabaları üst üste koyup şampiyon olacaktır.

    bem sizlerden ufak bir ricam içinizdeki ateşi söndürmeyin ümitsizliğe kapılmayın, önümüzdeki hafta aynı iştahla stadyuma koşturun imparatorun arkasında saf tutun ve takımımızı destekleyin. istanbuş dışında olan veya maça gelemeyen taraftarlarımızda enerjilerini korusunlar, aynı inanç aynı ruhla başakşehir maçında takımımıza güç versinler.

    maçlar oynanmadan kazanılmıyor, şampiyonlukta havadan düşmüyor en çok hakeden en çok isteyen biziz ve aynı şekilde isteyelim, destekleyelim, haketmeye devam edelim ve kazanalım.

    #hedef21

    sen şampiyon olacaksın

    allah kerim fatih terim
App Store'dan indirin Google Play'den alın