• 18918
    (bkz: 9 nisan 2018 gençlerbirliği galatasaray maçı)

    neden bu kadar durağan oynadığını anlamadığım takımımız. çok yavaş oynadık, oynuyoruz. topun yön değiştirmesi öyle zaman alıyor ki karşı takım güle oynaya savunabiliyor. oyunun yönünü daha hızlı çevirmeyi öğrenmeliyiz. fakat bunun selçuk ile olacağını zannetmiyorum. kendisinin formu fatih hoca ile arttı, bunu göz ardı edemeyiz fakat hala yetersiz. savunmaya katkısı neredeyse yok. hücümda iş yapar diye oynatıyor fatih hoca, ceza sahasına göndermeye çalışıyor, koşular yaptırıyor. fakat selçuk fayda vermiyor bu oyunlara. madem ki böyle bir rol biçiyor hoca, halihazırda en iyi yaptığı iş topsuz koşu olan tolga'yı neden denemiyor hiç? tolga'nın yapamayıp da selçuk'un yapabildiği ne var? hoca herkesi kazanmaya çalışıyor fakat tolga gözden iyice kayboldu. sakat mı ben mi kaçırıyorum?

    ayrıca neden fernando daha ileri çıkmaz? daha çok topla çıkıp daha çok ceza sahasına yakın oynayabilmeli, kendisinde bu potansiyel var. zaman zaman verkaçlarla zorlaması gerekiyor ortayı. fernando'dan çok daha fazlasını alabilecekken kendisini kısıtlıyoruz gibi geliyor bana. savunma zaafiyetleri olacaktır çıktığında fakat selçuk yerine tolga olsa misal, hm? belki de hücümda daha etkili olacağız 2 sürpriz oyuncuyla, birbirlerinin savunma açıklarını da kapatabilecek oyuncular...

    çok daha fazla koşması gereken takım. topsuz koşuları herkesin yapması gerekiyor. topla yürümekten kaçınmak zorundayız, böyle futbol oynanmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın