• 72
    2 gün kalan deplasman mücadelemiz.

    ben her ne kadar ümit özat'ın futbol felsefesini (bir gün bunu söyleyeceğimi hiç düşünmezdim) beğensemde bu maçtan alnımızın akıyla çıkacağımızı düşünüyorum.

    bir kere karşımızda 11 kişi bile kapanan bir gençlerbirliği olmayacak ve bizim takım karşısında da açık oynayan bir rakip bulduğunda kendi futbolunu çok rahat sahaya yansıtabiliyor, kısacası seviyoruz açık oynayan takımları, eğer bir de üstüne erken gol bulabilirsek sırtımızı koltuğa yaslar rahat rahat izleriz.

    ikinci konu fernando'nun tekrar ilk 11 de başlayacak olması, yani oyunun bizim adımıza sıkıştığı anlarda artık ileri daha rahat top çıkarabileceğiz, bu durum ileri çıkışlarda kanat beklerini de daha işler kılacak, geriye geldiğimizde ise stoperlerimizi rahatlatacak diye düşünüyorum.

    hepsinin yanında son yedi haftaya girerken gayet formdayız, muslera kendine geldi, serdar aziz en iyi zamanında, mariano&natatomo fişek gibi, feghouli&belhanda trabzon maçında yıldızlaştı, gomis zaten hep bildiğimiz gibi, ayrıca ve ayrıca geçen hafta soğuk alğınlığı olan rodrigues bu maçla kaldığı yerden devam eder.
    başlarında sinyor terim...
    eee daha ne olsun...

    #hedef21
    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
    (bkz: konsantrasyon)
    vurduğumuz gol olsun
App Store'dan indirin Google Play'den alın