• 12
    sevmeyiz ama fenerbahçe ile olan şampiyonluk yarışları dünyanın en tatlı heyecanı, gerginliğini yaşatır. en yaratıcı küfürleri saydırır ve o yarışın nihayetinde sonsuza dek sürecek bir rekabet için yeni sezonlar beklenir. bu yıllardır süregelen bir akıştır. araya giren beşiktaşla bile rekabet tat vermez. beşiktaş şampiyon olunca camdan dışarıdan gelen korna seslerine aldırış edilmez, takılmaz.
    diyeceğim şu ki bu takım ve türevlerinin türlü türlü sebeplerle futbol ortamında rakibimiz olmasından tiksiniyorum. mazisi ve armasına cidden sevdalı taraftarı olmayan hangi takım olursa olsun hiç haz etmiyorum. dün bir tır gördüm ön camına kocaman "şampiyon bayburtspor" yazılı atkı çekmiş. asla küçümsemedim. çünkü şehridir, hisleri vardır o adamın. bize makara gelebilir. ama cidden o tırcı abimiz bir aidiyet hissiyle tırın ön camına germiş gururla.
    gelelim başakşehire... herhangi bir mazisi olmadan geniş imkanlarla bize ve diğer takımlara kafa tutan haksız rekabeti şiar edinmiş bir kulüp. olası bir şampiyonluğunda sevinecek olan bir avuç insan olacaktır. kimse armadan, tarihten, taraftarının aidiyet hissiyle sevineceği bir şampiyonluk sanmasın.
    özetle bu öyle bir maç ki mazisi, tarihi, hisleri, şanlı geçmişi, yurda ve dünyaya yayılmış hislerin takımıyla betonun gibi grinin, hissizliğin, ait olamamanın maçı olacaktır.
    kazanan biz olacağız ve kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın