resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1802
    transfer döneminde satılması mecbur olan oyuncuydu. yani neden anlamak istenilmiyor, ben anlamıyorum. yediden yetmişe bütün branşlarda maaşlar ödenmemiş, her branş transfer yasağı yemiş ve biz niye gitti diyoruz.

    ndiaye gitti ve biz lideriz. ligin ilk devresinde fernando, gomis, mariano, garry bizim vazgeçilmez oyuncularımız oldu. ndiaye bunlardan sonra geliyordu. sanki en önemli oyuncumuz gitmiş gibi sürekli bu konu önümüze getiriliyor.

    sürekli faul yapıyordu, kart riski vardı. ndiaye giymeseydi fernando'nun da sakatlığı ile ndiaye, selçuk izleyecektik. ama biz onun yerine donk'u izledik. donk da ndiaye'den daha teknik ve hava toplarında çok iyi oynadı. gereksiz kartlar da görmedi ve görevini yaptı. şu anda lideriz. 5 ay takımda kalmış bir adam nasıl koca kulüp için bu kadar önemli oluyor?

    biz ndiaye'yi satmasaydık millet zannediyor ki sene sonu şampiyon olup uefa'dan ceza almayacaktık. eğer biz satmasaydık oyunculara para ödeyemecek, zaten ekside olan kulüp daha da ekside olacaktı. uefa da sen sene sonu şampiyon olur musun olmaz mısın ona bakmıyor. hala daha ceza yiyecek miyiz yemeyecek miyiz belli değil ama ndiaye'nin gitmesi elimizi rahatlattı. bunu görmek lazım artık. ndiaye'nin isteyip istememesi değil mesele, mesele bizim ondan gelecek paraya ihtiyacımız olması. fatih terim istemez tabi gitmesini ama gerçekler de bariz gözüküyor. adam orada başarılı olur ya da olmaz, bu bizi ilgilendirmemeli artık. bu zamana kadar bir sürü oyuncu geldi, bir sürü de oyuncu gitti. bize iyi para kazandırdı, bu da bizim için yeterli.

    anlıyorum, herkes 30-40 milyon euro kazanacağımızı zannediyordu ama en azından ingiltere'deki performansından o kadar etmeyeceğini anlamak lazım. kim gitti ki ülkeden o paraya biz gönderelim. en fazla 2-3 milyon euro daha fazlaya satardık, o kadar. daha fazla üzerinde durmamak lazım artık. geldi, geçti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın