resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 6113
    31 mart 2018 mali genel kurulunda yapılacak olan ibra oylamasının korkusu ile iyice küçülmüştür gözümde.

    milliyet gazetesinde yayınlanan bugünkü haber: http://www.milliyet.com.tr/...2637337-skorerhaber/

    --- alıntı ---

    eski başkan dursun özbek cephesi son gün alınan çeklerle ilgili mustafa cengiz ile aralarında geçen diyaloğu anlattılar.

    açıklamada, “dursun özbek seçimi 21 ocak’ta kaybetti. seçimi kaybettikten sonra basketbolcuların serbest kalma durumu ortaya çıkmıştı. bunun için cengiz’e haber göndererek ‘250 bin dolar ödeme yapılmazsa basketbolcular serbest kalır’ dedi. cengiz ise ‘mazbatamı almadım. beni ilgilendirmez’ yanıtını verdi. seçimi kaybeden özbek bu 250 bin dolar ile 2.8 milyon lira tutan personel maaşını cebinden verdi. buna karşılık 3.2 milyon liralık çekler aldı. burada özbek acil ödemeleri yaparak önemli bir jest yaptı” denildi.

    --- alıntı ---

    dursun özbek cephesi derken kardeş? kim bu adamın cephesi?
    hadi onu geçtim, mazbatasını almamış yönetim göreve başlamamıştır. mustafa cengiz haklı.
    hadi onu da geçtim, "250 bin dolar ödenmezse basketbolcular serbest kalır" diyene kadar 3 senedir neredeydiniz de bu oyuncuların paralarını ödemediniz? yönetimde mustafa cengiz vardı 3 senedir de biz mi farkında değiliz?
    personel maaşını da cebinden vermiş! bak bak! finansal yönetim kimin elindeydi de acaba? bu ödemeleri "acil" koduna bırakacak kadar finansal hatalar yaparak kulüpte para bırakmayan da mı mustafa cengiz'di?

    ilgilendirmez tabii abi mustafa cengiz'i. neden ilgilendirsin? sen gece yarısı toplantı yapıp hisselere rehin koydurana kadar bu işleri halletseydin?

    bu adamın ibra olmaması gerek! bırak ibra olmasını - olmamasını adnan polat'ın oylaması gibi bir gün geri dönme şansı da olmaması gerek! bu adamın adı ile galatasaray adı bir daha asla yan yana anılmamalı! kardeşinin adı ile galatasaray adı bir daha asla yan yana anılmamalı! beşiktaşlı eşinin adı ile galatasaray adı bir daha asla ama asla yan yana anılmamalı!

    elimizden geleni yapmak zorundayız biz de taraftar olarak bunun için.

    edit: haberde de isim yok, kaynak yok, haberi yapan habercinin kim olduğu belli değil. öyle boş yazmışlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın