resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7729
    27 şubat 2018 akhisarspor galatasaray maçında haksızlık ettiğim futbolcumuz.

    maç devam ederken bana göre yaptığı hatalardan dolayı formsuzluğunun devam ettiğini yazdım. bazı yazarlar bu fikrime karşı güzel bir uslüpla cevap verirken, bazıları hakaret içerikli cevaplar verdiler. 2. yazımda yaptığı hataları açıklamaya çalıştım ve sonrasında olaylar karıştı.

    ne koyunluğum kaldı, ne yerli seviciliğim. hakaretlere uğradım, ve en son beni çığrından çıkaran olay galatasaraylı olmadığımı beyan eden, iftira atan yazarlar oldu. bende sinirlenip malum entryleri girdim. evet pişmanım, ama pişmanlığım muslera ve diğer yapıcı entry giren yazarlara haksızlık etmem. yoksa beni şikeci/tinerci ilan edip damarıma basanlara, malum partili muamelesi yapanlara, hakaret edenler cevabım böyle bir platformda olmasak çok daha farklı olurdu.

    ev-okul ikileminde sıkışıp kaldığım şu aylarda benim zevk alarak yaptığım sayılı işlerden biri olan galatasaray sözlük yazarlığımı beni tahrik ederek elimden alan yazarlara hakkımı helal etmiyorum, muslera ve diğer yazarlardan yazdıklarım icin özür diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın