resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 6070
    arada durup düşünüyorum; geçtiğimiz genel kurulda ya bu seçilseydi? ya bu 3 yıl daha galatasaray'ı batırmaya hak kazansaydı? mustafa cengiz 1578 oy alırken, bu 1432 oy da almıştı. yani düşünün buna 1432 oy çıktı genel kuruldan. bütün bu rezilliklere, dolup taşan pisliklere rağmen 1432 oy. başkan adı altında her hamlesi galatasaray'a zarar olan, galatasaray'ı bu çıkmaza sokanlara, eş dost bütün şubelere akrabasını çöreklendirenlere 1432 oy.

    iktidara ulaşabilmek için, kendine kartvizit yaratmak adına galatasaray'ın yönetim koltuğunun kullanılmasının sonucu bu oluyor işte. riva'nın birilerine peşkeş çekilmesini de açıklıyor bu.

    yani koskoca galatasaray'ı kullandılar. kişisel çıkarlar uğruna kullandılar. iktidara dokunabilmek için kullandılar. umurlarında bile değildi galatasaray iyi, kötü olmuş ya da olmamış. belge imzalayıp göndermeye becerisi olmayan, daha düzgün cümle kuramayan şark kurnazları çöreklendi galatasaray'a. beşiktaşlı eşini dostu üye yaptılar kulübe.
    gizleyebildikleri pislikleri medya manipülasyonuyla, *yalanla, hatta belge yok etmeyle gizlediler. gizleyemedikleri pislikleri, koltuklarının sürmesi için, geri almak üzere ceplerinden para koyarak gizlemeye çalıştılar. nitekim seçimin kaybedildiğinin hemen ertesi kulübe gelip belge yoketmenin yanında, temlik koyduruldu bu paralar karşılığında. aman param içerde kalır korkusu sardı.seçilmem belki diye, kaç ay para ödenmedi sporculara! kendi başladıkları oteli bile tamamlamadılar. sündürdükçe sündürdüler bile isteye. elektrik faturası ödenmemiş elektrik! çünkü bunların derdi galatasaray değildi!

    düşünebiliyor musunuz bu zihniyetin devam ettiğini? 3 yıl hem de. düşünebiliyor musunuz galatasaray'a daha neler yapabileceklerini? şükürler olsun ki galatasaray'ı sevenler, olayların farkında olanlar genel kurulda baskın geldi.

    yoksa kulübü öyle kötülüğe sürüklemişlerdi ki belki de nihai amaçları olan galatasaray'ın satılması hatta kayyum atanması konuşuluyordu medyada, taraftar arasında.

    şimdi burada 1432 oy veren genel kurulun üstünde bir vebal var. galatasaray'ın bitişine kaldırılmış bu ellerin galatasaray'a ödeyecekleri bir bedel var. bu ellerin temizlenmesi için yalnızca tek bir imkanları var. o ellerin bu kez ibra oylamasında tekrar doğru yerde kalkması gerekiyor. ancak böyle affeder galatasaray onları.

    galatasaray'ın bir daha fetret devrini yaşamaması için; bundan sonra galatasaray'ı kullanmaya yelteneceklere ibret için; galatasaray için; #dursunaibrayok
App Store'dan indirin Google Play'den alın