• 60
    yuto nagatomonun sözleşmesinin, bundan sonraki yapilacak olan sozlesmelere referans olarak gosterilecegi toplanti. zaten baskan mustafa cengiz de bu minvalde bir aciklama yapmisti.

    futbolcuya bilmem kac ucak bileti, oyna oynama bilmem ne kadar prim falan bunlar olmayacak diyor. yeni yapilacak sozlesmelerde, sozlesmenin imzalandigi gundeki doviz kurunun turk lirasi karsiliginin hesaba yatacagi, turk futbolcularla yerli para uzerinden sozlesme yapilacagi gibi argumanlarla yeni bir recete hazirlandi.

    yapilacak toplantida kandirikcilik, laga luga olmayacagi icin uefa komitesinin asgari duzeyde galatasaray'a zarar vermeyecek bir recete sunacağı asikar.

    zira men demek, para cezasi demek, kulubu bitirmeye yonelik hareket demek. zaten daha once verilen men cezasi da uefayi afedersin esek yerine koymaya calisan yoneticilere verilen bir cevapti.

    adamlar, yalan soylemeyin, lagaluga yapmayin, laf salatasi yapmayin, seffaf olun ki biz de size yardimci olalim diyor.

    zaten, uefa'nin ffp talimatlarina harfiyen uyan takim, 5 bilemedin 10 sene sonra dogru tercihlerle basa ya da en kotu basaltina oynayacak takim oluşturabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın