• 8179
    arkadaşlar yazın gerçekleşecek düğünüm sebebiyle kilo verme çabasına girdim. şuan 90 kiloyum 7 ayda spor desteğiyle 75 kiloya düşmeyi hedefliyorum.
    irademe güveniyorum daha önce buna benzer periyotlar geçirmişliğim de var.
    şekeri çok çok azaltıyorum, ekmeği de aynı şekilde neredeyse sıfıra indirdim.pirinç pilavı beni çok zorlasa da ona da veda etmek üzereyim.bunları kendi kendime alt ediyorum.

    ancak beni en çok zorlayan asitli içecekler. aslında kola. o meletten de kopuyorum kopmasına da yeri dolmuyor.muadili ürünler de çok şekerli.hatta asitli ürünlerin tümünden uzak durulması tavsiye ediliyor bu dönemde. gelin görün ki ben yemek eşliğinde bağrımı yaka yaka mideme süzülen o buz gibi kola olmadan yediğim hiçbir şeyden keyif alamıyorum. hararet mi dersiniz ne derseniz deyin. bir şeyler eksik kalıyor.

    sade soda ilk akla gelen öneri olacaktır, onun da sürekli tüketildiğinde sağlıksız olduğu metabolizmayı tembelleştirdiği falan söyleniyor.

    bu konuda bir fikri, yardımı olabilecek, bu derdi yaşamış ya da yaşayan bir arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

    ek olarak ben porsiyonları küçültüp şekeri azalttıkça zihnen halsizleşiyorum ve sinirli oluyorum.bedenen ya da açlık konusunda hiçbir sıkıntım yok ancak zihnim bulanıyor gözüm kararıyor. sanırımım gün içinde meyve gibi zararsız şeker barındıran yiyeceklerle takviye de bulunmam lazım.

    bu konuda da bilgisi deneyimi olan arkadaşlardan tecrübelerini aktarmalarını rica ediyorum.

    şimdiden teşekürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın