resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 5997
    normal bir insan olsa "hadi canım sen de" diyebileceğiniz bir olaya, içinde daö olduğunda şaşıramıyor insan maalesef. daha 2 ay önce seni sandığa gömmüş bir adama tutup "gel ikinci başkanım ol" demek ancak daö'e yakışır zaten.
    haa, olay olmuş mudur olmamış mıdır, haber gerçektir ya da sallamasyondur o ayrı bir durum ama olmuşsa mevcut başkana düpedüz hakarettir gözümde. aynı zamanda galatasaray başkanlık makamının bu kadar alçaltılmaması gerekir. diğer yandan mevcut yönetimin de bu şahıs ve şürekası ile çizgisini koruması, aşırı samimiyetten uzak olması gerekmektedir. zira onların son yıllardaki yönetimlerin gelinen bu noktada çok ciddi rolleri bulunmaktadır.
    bir yandan da anlamak gerçekten mümkün değil, sen rezillik üstüne rezillik yaşat, riva-florya gibi 2 tane eşsiz gayrimenkulu değerlendirme yetkisi verilsin, ama hala 9 mart'ta belki yeni bir ceza ihtimali konuşuluyor olsun ve tüm bunlara rağmen çıkıp mayıs'ta aday olacağım diye ortalıkta dolaş. ne mide varmış sizde be kardeşim, insan utanır biraz, bırak başkan olmayı, bir süre kulübe uğramaz ki yaptıkları unutulsun biraz. ama yok nasıl yağmaladılarsa kulübü doymak bilmiyor beyzadeler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın