resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2805
    aldığı maaş sebebindendir ki takımda başka bir alternatifi olmayan oyuncu. bu adamın yetersiz olması başka bir durum, takımda alternatifinin olmaması başka bir durum. o parayı aynı pozisyonun oyuncusuna elbet veremezsiniz. sene başında o bütçe kendisine ayrıldı ve yaratıcı ortasaha görevi kendisine verildi. ancak sene ilerledikçe gördük ki bu adamın sahada bir pozisyonu yok. kaleye yakın istemiyoruz çünkü şut kavramı adamda yok. kaleye uzak istemiyoruz çünkü top kontrolü ve sırtı dönük oyunu sıkıntılı. çevre hakimiyeti konusunda sorun yaşıyor. yaptığı iyi şeyler elbet var. mesela dripling becerisi. eğerki hızını kazanmışsa çok rahat adam eksiltebiliyor. yine duran top becerisi ortalama üzerinde. ancak işte tercihleri sıkıntı yaratacak seviyede.

    kendisi olmadığında sorun yaşamamız gayet doğal. takım geçen sene felaketti ve yeniden yapılanmada bir çok oyuncu ile yollar ayrıldı. ligi kazanmak için takım kuruldu, bütçe o şekilde oluşturuldu. nitelikli ancak dar bir kadro ile sezona girdik. belhanda'nın yerine oyuncu bu yüzden yok takımımızda.

    haziran ayına kadar kendisine sonuna kadar destek olunmalı. bunu kendisinin hareketlerinden rahatsız olan ve oyun tarzından hoşlanmayan birisi olarak söylüyorum. 2018 haziranda da yollar bir şekilde ayrılmalı. bizim skora net katkı sağlayacak oyuncuya ihtiyacımız var. her sene gomis 30+ atamaz haliyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın