resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3373
    iade-i itibar yapılmak zorunda olunan başkan. aslında adnan başkanın da dediği gibi itibarsız bir şey yapmadığından veya mahkeme tarafından idari ibra mevzusu düşürüldüğünden itibarı iade oldu zaten.

    kulüpte birini ibra etmek ne demek? o ibra edilmeyen başkan para çalmıştır demek. 10 tane yanlış transfer yapsın usulsüzlük yoksa o başkan ibra edilir. eğer biri ibra edilmezse o iş mahkemeye gider. yani öyle beğenmiyorum o zaman ibra etmeyim diye bir durum olmaz aslında. idari ibra diye de bir şey olmaz. adnan polat'ın meşhur ibrasızlığından beri biz yapıyoruz. ara bir başkanı devirme yolu ancak hukuksuz bir durum. adnan polat'ı indirmek için uydurulan bir şey. çünkü o ara adnan polat'ın yeniden seçime gitmesi isteniyordu. neyse o dönmeden sonra da haliyle kaldırılmadı.

    biz gittik adnan polat'ı mali olarak ibra ederken (çünkü malı kısmında düzenli, düzgün bir adamdı. voleybol alt yaş takımının kondisyonerinin bile maaşı tık diye yatıyordu zamanında. adnan polat futbol a takımında sıkıntı yaşadı.) idari olarak ibra etmedik. adnan polat ve ekibi mahkemeye gitti. mahkeme idari ibra diye bir şey olmayacağını söyleyip kararı düşürdü. o gün isteseydi adnan polat ünal başkan yönetimini düşürüp süresini tamamlayabilirdi.

    o yüzden iade-i itibar çok geç kalmış bir hadisedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın