resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14978
    göreve geldi geleli kaybettiğimiz 6 puanda bariz hataları var. bunu kimse inkar edemez. ama hakemler tarafından öyle bir doğranıyoruz ki kabullenmek çok zor. adamlar bir maçlık hata yapmakla da yetinmiyor bir sonraki maçı da baltalamak için çaba gösteriyorlar. sivas maçındaki penaltıyı geçtim hadi antalya maçında bizim verilmeyen penaltıları da geçtim. ama belhanda'ya gösterilen 2. sarı kartın açıklaması yok. kasımpaşa maçında skor 1-1 olduğunda elinde belhanda gibi bir silah olsa eminim ki o saçma sapan serdar - eren değişikliğini yapmazdı.

    göreve geldiğinde herkesin gördüğü eksikleri daha ilk basın toplantısında söylemişti. devre arasında biz bırak eksik gidermeyi orta saha göbeğini tamamen kaybettik. biri satıldı diğeri sakatlandı haftalardır yok. dar olan kadromuz iyice daraldı. hakem hataları, oyuncu eksiği, hocanın hataları birleşince en kritik maçlarda puan kaybedip şampiyonluk yolunda büyük yara almamıza sebep oldu.

    ipler hala bizim elinde fener, başakşehir, trabzon, beşiktaş maçlarından 3 galibiyet 1 beraberlik alırsa bizi yine şampiyon yapar. bu lig öyle bir hal aldı ki herkes herkese puan kaybedebilir. daha çok puan kaybı olacak orası da aşikar. ama bu puan kaybını fener'e yenilerek başakşehir ile berabere kalarak yaparak yaparsa şampiyonluk gider. aynı durum tam tersi şekilde de geçerli.

    hoca her zaman gözümde büyük maçların adamıdır. kaldığı yerden devam edecek mi? bunu 4 büyük maçta göreceğiz.
    nerede kalmıştık..
    hedef21
App Store'dan indirin Google Play'den alın