resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14943
    sözlükte 18 şubat 2018 kasımpaşa galatasaray maçı sonrası puan kaybıyla oluşan ortamda bir an kendisiyle fatoş, tarator diye dalga geçileceğini beklediğim teknik direktörümüz. neyse allah'tan o kadar düşmediler. ama doğru ya antu'nun yumuşatılmış dilinde fati hoçam var değil mi? sözlük seviyesi neden bu kadar düşüyor diye 7. nesillere entry yazanlar nedense sözlüğü antu'ya çevirmek için çabalamadan da durmuyorlar.

    maça gelisek hocayı ilk on bir ile eleştirmek çok mantıksız. mariano demeyin, sakatlıktan sonra formsuzdu. ha maçın ikinci yarısı bence de alınsa bir şeyler değişebilirdi ama bu çok önemli bir hamle değildi zaten. dün anket yapılsaydı donk mu oynasın tolga mı diye %70 oranla tolga çıkardı, e donk'u da gördünüz maçta. yasin ile başlamadı diye mi hatalı hoca? eren'i erken aldı. bu sıkıntı etti maça. serdar sakatlandı, yerine ahmet ya da koray'ı koysaydık çok daha iyi bir hamle olmayacaktı.

    hocayı destekliyorum. şu başarısızlık olsa da gelip tudor'u övsem, fati hoçam diye dalga geçsem diye bekleyenler eminim şu an şampiyon olmayalım da sezon sonu sözlüğün altını üstüne getirelim diye bekliyorlardır. neyse siz de galatasaraylısınız, diğerleri de. hayırlı işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın