resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 5974
    tam bağımsız türkiye cumhuriyeti mahkemelerince, aklı hür, vicdanı hür, irfanı hür cumhuriyet yargıçları tarafından, başkan olduğu iki buçuk senelik dönemin tüm ayrıntılarıyla incelenmesi gereken, tarihin en kötü galatasaray başkanıdır.

    hâlâ kürsüye çıkıp algı yönetimi yapmaktadır, neymiş kendisine "karalama operasyonu" yapılıyormuş, bu yapılanı olsa olsa "temiz eller operasyonu" olarak adlandırabiliriz tostos.

    artık hiçbir şey kapalı kapılar ardında kalmasın diye haykırıyor taraftar, beyefendi hâlâ bir telefon kadar yakındım neden aile içinde çözmedik diyerek yeni yönetimi suçluyor, bunun adına şeffaflık deniyor tostos, yok öyle saçıp savurup gitmek, bu kulüp taraftarındır lisenin değil, yani aile biziz ve herşeyden haberimiz olması en önemli hakkımız.

    bırak artık ben söyle galatasarayliyim böyle galatasaraylıyım demeyi, bırak da artık ona kamuoyu karar versin. çünkü benim gözümde gerçek galatasaraylı kulüp kazansin diye gsstore dan kırık bardak satın alan abimizdir, gerçek galatasarylı yurtdışında yaşadığı halde loca satın alan iş adamıdır. daha gitmeden sözde alacakları adına çek senet düzenleyen, kulüp alacağı üzerine temlik koyduran adam kendisine galatasaraylıyım demesin, lakin en hafif tabiriyle komik oluyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın