resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 5973
    hırsızlık yaptı mı yapmadı mı günahı boynuna. varsayım olarak yazmaktan öteye geçemem. şayet kulüpte usulsüzlük, hırsızlık olduysa bunu dursun aydın özbek´in kimseden habersiz, tek başına yaptığına inanmıyorum. bundan dolayı da ibra edeceklerdir kendisini.

    riva satışı öncesi, sonrası içimde bir umut vardı. şimdiye kadar kulübü yediler, yeteri kadar sömürdüler, kulüp batma noktasına geldiği için bu sefer insaf ederler de kulübün menfaatleri için çalışırlar diye düşünüyordum. ama kulüp içindeki açgözlülerin asıl derdi riva-florya parasıymış. bunun içinde proje adamı dursun´u bilerek, isteyerek getirdiler kulübün başına.

    riva parası borçların faizini bile ödeyemeyecek bir miktara dönüştü. işin gerçeği kulübün bundan sonra düzlüğe çıkabileceğini düşünmüyorum. taraftarın store alışverişi, kombine alması kulüp için çerez parası olur ancak.

    ne zaman olur kestiremiyorum ama kulübün bir vakit satılacağı kesin. galatasaray demek benim için lise demek değil hatta arzum lisesiz bir galatasaray. kültürlü hırsız veya kültürsüz hırsız ben işin kültür tarafına bakmıyorum. galatasaray kültür beşiği, demokrasi eşiği bakın dursun aydın özbek´i indirdiler gibi söylemler bana göre ucuz propagandalardır. o demokrasi, kültür dursun denilen organizmayı bilerek, isteyerek başkanlığa getirmişse artık lağvedilmesi gereken bir şeyler olduğu ortadadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın