2017-18 Türkiye Kupası Çeyrek Final Rövanş Maçı
20:30 Türk Telekom Arena
4 - 1
  • 138
    belhanda'yi kazandigimiz mac olmustur umarim. bana gore zaten sezon basindan beri kotu degildi, gereksiz elestiriliyordu ama bugun adeta kor goze parmak sokarcasina resital verdi.

    bu sezon cogu macta oldugu gibi 10 atacagimiz mac uzun sure 2-1 devam etti. cok pozisyona giriyoruz ama yanlis son paslar falan derken pozisyonu gole cevirme yuzdemiz dusuk. bir ara ulan bu kadar kacirdik kesin konya bala gote atar bi tane mac uzatmaya gider diye dusunmedim degil.

    ayrica nagatomo inanilmaz topsuz kosular yapiyo sol kanattan. orta saha oyunculari kendisine alissin, o kanada bol bol uzun top gorebiliriz. inanilmaz bir enerji. umarim antalya macina da kalmistir.

    ileride basan degil de geride bekleyip kontra arayan rakiplere karsi fernando'nun yoklugunda donk oynayabilir. donen toplari topladi, iyi supurdu arkayi. ama sivas gibi ileride basan takimlara karsi sikinti yasar.

    duran toplarin selcuk'tan alinip belhanda'ya verilmesi lazim. 40 tane orta acti hepsi etkisiz.

    hakem ümit öztürk ise gayet gerginligi dusuk, neredeyse hazirlik maci havasinda gecen macin bile icine etmeyi basardi. hem yeteneksiz hem kotu niyetli. ayrica bu sezon daha once gomis'e kirmizi gosteren hakem oldugunu ogrenmemle kara listeye girdi kendisi de.

    ozet;

    hakem - 0

    muslera - ?
    linnes - 8
    serdar - 9
    hakan - 6
    nagatomo - 10
    donk - 8
    selcuk - 7
    belhanda - 10
    feghouli - 8
    sinan - 7
    gomis - 8
    rodrigues - ?
    maicon - ?
    eren - ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın