• 157
    kayıp zamanlı entry kuralının devamını tüm benliğimle desteklediğim tartışmadır. sözlük formatının en değerli kurallarından biri olduğunu düşünüyorum.

    okurken maç tarihlerini sürekli gün ay yıl şeklinde görmek dert oluyorsa görünmez bakınız kullanılabilir.
    okurken görünmez bakınız da dahil olmak üzere sürekli gün ay yıl şeklinde maç künyesi girmek dert oluyorsa 17/18 sezonu ilk devre galatasaray fenerbahçe maçı şeklinde kuralın gereği yerine getirilebilir.

    buranın ekşi sözlük gibi rezalet bir ortama dönmemesi gerek. herkesin özen göstermesi gerek. insanlar üşeniyor, uğraşmak istemiyor diye kalitesizliğe prim verilmemesi gerek. bence bir okur olarak sürekli gün, ay ve yıl olarak entry okumaktan daha beter olanı, özen göstermeye üşenen bir yazarın entrylerini okumaktır.

    maç başlıklarında zaten maç künyesi işin doğası gereği verilmiyor. ama bir maçta bir futbolcunun performansı ile ilgili yazıyorsanız bir zahmet maçı da yazın. sen bir kişi yazmaya üşeniyorsun ama o entryi belki 1000 galatasaraylı okuyor. maça gitmek için, maçı anlamak için 1000 galatasaraylı mı emek göstermeli senin üşengeçliğin için. tam bir bencillik örneği bana göre.

    niye gscimbom'da veya ekşi sözlük'te yazmıyorsunuz da burada yazıyorsunuz? işte o niye sorusunun cevabı bu sözlüğün özü, size verdikleridir. işte size ne veriyorsa kayıp zamanlı entry gibi başka hiç bir yerde olmayan uygulamalar sayesinde veriyor. burayı özel kılan, diğerlerinden ayıran bu nezih farklılık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın