• 153
    kendini geliştiren ve dönüştüren moderatörler üzerinden kayıp zamanlı entry tartışması yürütülmemelidir. zira işin bir de şu boyutu var.
    (bkz: #2257827).

    --- alıntı ---
    ...sözlüğün eskimiş kullanıcıları ekseriyetle bu kuralın önemini anlamış durumda. zamanında ben de bu kuralı eleştirmişim. hem de çirkin bir üslupla. hatta forum tarzı entry diye bile silinebilir.
    (bkz: #1062573)

    şimdi düşünüyorum da...

    fehmi mert günok
    ilginç ama az önce bir top tuttu kendisi.

    böyle bir adamın varlığını unutmuşum ben yahu. demin baktım zamanın fenerbahçe ve sonrasının bursaspor kalecisiymiş. entry denk gelse önüme niçin vakit harcıyım? yok maç tarihine bakacakmışım da, maçı bulacakmışım da... şimdi bile bilmiyorum hangi maçta top tutmuş fehmi mert günok. aramam da.

    bu arada ne çirkin bir üslup kullanmışım be... sözlüğü seviyorum. gerçek hayatta insanlara duyduğum saygıyı internete taşımayı öğretti bana. ne zaman, hangi ara bilmiyorum ama zaman içerisinde... buranın kıymetini bilin diye tavsiye ederim. 2012'den beri galatasaray sözlük değil de ekşi sözlük'te harcasam vaktimi ekşi sözlük'le aynı hızla dejenere olup tiksinç bir internet kullanıcısı da olabilirdim. vallahi de billahi de teşekkür ederim.

    --- alıntı ---

    not: kayıp zamanlı entry kuralını farklı bir boyutta ele almak adına yapılan bir alıntıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın