resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 14761
    (bkz: #2336397)

    geçen hafta yazdım. kötü oynadığımızı ve inat ederse yenileceğimizi söyledim. benim kıt aklımla gördüğüm şeyi eminim kendisi de görmüştür ama o meşhur inadıyla donk ve yasin'i oynatıp belhanda'yı kenarda tuttu. bu iki oyuncudan yasin'i 70 dakika, donk'u 90 dakika sahada tuttu. ikisini toplasan tolga ya da feghouli'nin tek başına oynadığı topu oynamadılar ama tolga-feghouli ikilisi ilk çıkan oyuncular oldu. oyuncu kazan hocam eyvallah da bunu bu şekilde mi yapmak zorundasın? tamam ndiaye gitti tamam fernando sakat, o zaman belhanda'yı oynat. linnes'i orta sahanın sağına koy. nedir bu saçma ısrarın? 1 şubat 2018 konyaspor galatasaray maçında carrasco dururken eray'ı oynattığın için berabere kaldık, bugün mağlubiyet.. yazık değil mi hocam bu kadar insana. tudor gibi sen de sapıtmak zorunda mısın illa? sana duyulan güveni böyle mi kullanacaksın?

    şimdi birileri kalkıp hocayı ilk mağlubiyette gömüyorsunuz falan diyecektir, yukarıdaki entrye baksınlar, maç kazanırken de kamyonun devrileceğini söyleyip eleştirdim. çünkü perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. takımı tanımayabilir, sistem oturtmaya çalışıyor olabilir, bizim aklımızın ermeyeceği taktikler düşünüp donk ve yasin'le başlamış olabilir, hepsine eyvallah. ama ilk yarı sonunda bu iki oyuncuyu değiştirmemesi maçın kaderini belirledi. bu da kendiainin hatasıdır.

    4 şubat 2018 sivasspor galatasaray maçını tek başına vermiştir. kimse yasin'e donk'a falan suç bulmasın, bu adamların ne halt olduğunu bilip yine oynatmak asıl kabahattir, aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek ancak maraz doğurur. o marazı doğurtup galatasaray'ın liderliği alabileceği haftada puan bile alamamasına neden olmuştur. kusura bakmasın, kendisini çok severim, tekrar takımın başına geçince her şeyi bir kenara bırakıp kendisini destekleme kararı aldım. ama sırf inat uğruna galatasaray'ı rahat kazanabileceği bir maçta bu hallere düşüren kişiyi de eleştiririm. kendisinin söylediği gibi aslolan galatasaraydır. terim ya da bir başkası değil.

    umarım hatalarının farkındadır. biz bu sezon şampiyon olamazsak muhtemelen geri dönüşü olmayan bir mali iflasın başlangıcını tetikleyeceğiz. buna izin vermeyecek kadar büyük galatasaraylıdır ancak şu inadından ve ben yaptım oldu mantığından vazgeçmeli bir an önce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın