resim
Yuto Nagatomo
Takım:FC Tokyo
Mevki:Sol Bek
Yaş:37
Boy:1.70
Uyruk:Japonya
  • 182
    bu şartlar altında yapılabilecek en mantıklı transfer hamlelerinden birine özne olan top tepici. sadece youtube'da yetenek videolarını izlediğim ve peste beklerden birine banko koyduğumdur kendileri. takip ettiğim bir oyuncu olmadığından, kendisi ile ilgili söyleyecek pek bir şeyim yok fakat sadece internetteki yetenek videolarından tuhaf bir tekniğe sahip olduğunu söyleyebilirim. bir şeyler yapıyor adam ama nasıl yaptığı hakkında bir fikrim yok.

    defansif bek olduğu söyleniyor, gollere katkısı olmadığı söyleniyor. kötülemek için söylemiyorum ama bu kadar formsuz, kötünün kötüsü lato'dan daha verimli olacaktır gol yollarında diye düşünüyorum. defansif anlamda sol koridoru rahatlatırsa eğer önünde oynayan takım arkadaşının defansif yükünü azaltıp haliyle ofansa katkısını artıracaktır. hatta ve hatta yasin'le beraber o koridorda uyum sağlayabilirlerse 5 6 ay başarılı bi sol kanat izleyebiliriz.

    oyuncunun maliyeti söylendiği gibiyse ben abartı bulmuyorum. bu ayarda kimi getirsek aynı miktarlar çıkacaktı. fiyat/performans olarak dilerim yüzümüzü güldürür.

    hoşgeldin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın