resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 1521
    takımdan ayrılacağı anlaşılan oyuncu.

    ayrılış sürecine ilişkin olarak duygularım karışık. kendisini transfer ederken ödediğimiz bedelin yüksek olduğunu düşünüyordum. açıkçası bu konudaki fikrim hala da değişmedi. şimdi stoke city'nin ödeyeceği tahmin edilen bedelin de oyuncunun ederi olduğunu düşünmüyorum; ama konu premier lig takımları olunca rakamlarda mantık aramak da anlamsız kalıyor.

    diğer yandan top hakimiyeti, pas ve şut yeteneği kesinlikle sıradan ve şampiyonlar ligi seviyesinde değil. ama temposu, fizik gücü, dayanıklılığı ve çok yönlülüğü onu ciddi anlamda yararlı bir oyuncu kılıyordu. orta sahada bu türden bir oyuncu barındırmak her daim işe de yarar.

    ideal bir takım planlamamız olsa ve kendisinin yerine koyacağımız oyuncu alternatifimizin olduğunu bilsem, bu kadar para verilirken düşünmeden satılsın derdim. ama iyi biliyorum ki böyle bir şey yok. durum böyle olunca, transfer döneminin sona ermesine bu kadar az zaman kalmışken ndiaye'nin satılması, takım için gerçekten büyük bir kayıp anlamına gelebilir.

    öte yandan yaşanan gelişmelerden oyuncunun da ayrılmak istediği anlaşılıyor. bu durumda daha önce yazdıklarım da önemli ölçüde anlamsızlaşıyor malesef. bu durumda yapmamız gereken şey, bruma örneğindeki hatamızı tekrarlamamak ve ndiaye'nin satışından alabildiğimiz kadar fazla parayı almaya gayret etmek olmalı diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın